Hypothecaire kredieten

Hoe wij u kunnen helpen

Met meer dan 15 jaar expertise in hypothecaire kredieten zijn wij uw beste partner in het vinden van een geschikte oplossing op maat van uw behoeftes. Niet alleen helpen wij u bij de klassieke aanvraag naar aanleiding van de aankoop van een eerste woning; ook hebben wij expertise in het bemiddelen en onderhandelen in complexe dossiers waarvoor u geen gehoor krijgt bij de klassieke grootbanken. Uw krediet werd om één of andere reden opgezegd door uw bank? U bent samen met andere eigenaar van een onroerend goed? Uw bank vindt u te oud om een krediet te verstrekken? Alles begint bij een goed gesprek waar we uw kredietbehoefte in kaart brengen en samen zoeken naar een geschikte oplossing op maat.

Elke situatie is uniek en persoonlijk waarbij wij graag rekening houden met persoonlijke elementen in het vinden van de meest geschikte oplossing voor u.

LET OP: GELD LENEN KOST OOK GELD

Hoe doen we dit?

We starten met een persoonlijk gesprek (op ons kantoor, via video-call of telefonisch) waarbij we kijken welke kredietbehoefte u heeft. We zorgen voor de samenstelling van een kredietdossier en verdedigen uw belangen bij de kredietinstelling die de voor u beste oplossing biedt. Van bij de opstart van het dossier zorgen we voor duidelijke, directe en transparante communicatie.

Zodra de bank het kredietdossier heeft goedgekeurd, krijgt u een samenvatting van alle belangrijke informatie in het ESIS (Europees Standaard Informatieblad). We overlopen dit samen met u en nadien worden de kredietdocumenten ondertekend. Wij bezorgen deze terug aan de bank en notaris van uw keuze. Uw bank en Notaris werken dan samen verder om de akte voor te bereiden. Wij volgen alles van nabij op en geven toelichting waar nodig.

Enkele dagen voor de ondertekening van de akte ontvangt u van de notaris de ontwerpakte en een gedetailleerde afrekening, die wij graag met u bespreken.